+36 20 252 9440
admin@ubeeon.com
Weboldal gyorsan

Weboldal gyorsan

80.000Ft

Weboldal gyorsan és olcsón 1 hét alatt. Ezt a csomagot azoknak találtam ki, akik nem tudnak egy vagyont költeni, de mégis szeretnének egy jól mutató és trendi honlapot.

A domain név regisztráció és a szerver beállítások után a weboldal tartalommal való feltöltése következik. A grafikai terv előre el van készítve így csupán az ön által hozott vagy kért tartalmat, logót és képeket kell elhelyeznem a weboldalon. Természetesen mindent a meglévő cégük arculatához igazítom, így a menüt és a színvilágot is beleértve. Hozzávetőlegesen a weboldal akár 1 hét alatt használatba vehető és átadható. Személyes találkozó kérésre bármikor megoldható ha szükséges, ellenkező esetben e-mail-ben és telefonon tartjuk a kapcsolatot.

Csomagjaink

Hogy is működik ez, weboldal gyorsan?

Ne tévesszen meg senkit az, hogy viszonylag olcsó ez a csomag ez nem azért van mert rossz minőségű vagy kevésbé trendi. Az, hogy ezt a csomagot olcsóban tudom adni a többitől az abból fakad, hogy már egy meglévő sablont használok fel újra és újra, ennélfogva csupán a benne lévő szöveget, képeket, logót, színvilágot cserélem ki, és igazítom a vállalkozása arculatához. Ennek eredményeképpen, heteket spórolok meg a grafikai munkák átugrásával. Nyilván, azt azért mindenki belátja, hogy ha egyedi grafikát szeretnének a weboldalukhoz azt képtelenség egy vagy két nap alatt elkészíteni ezért is kerülnek a prémium weboldalak olyan sok pénzbe mert egyediek, és rengeteg munkaóra van az elkészítésükben. De ez nem azt jelenti, hogy a prémium weboldal majd több vásárlót generál majd alapból csak azért mert drága, és rettentő trendi ez nem így működik. Egy olcsóbb kategóriájú honlap is tud jó eredményt hozni még akár jobbat is mint egy prémium kategóriás weboldal.           

Weboldal gyorsan, csomag tartalma

Főbb adatok

Szerver tulajdonságok