+36 20 252 9440
admin@ubeeon.com

2020 Mi az a helyi SEO (local SEO) és miért fontos a vállalkozásának?

SEO keresőoptimalizálás

Mi az első dolog, ha éttermet vagy közeli autójavító műhelyt akar találni? Online keresi! Ha orvosi problémája van, és szüksége van a legközelebbi kórház telefonszámra, mit tesz? Természetesen előveszi a Google-t és megnézi, hogy milyen lehetőségei vannak. Mivel a Google-on végzett keresések kb. 46% helyi jellegű, a vállalkozások sokhelyen befektetnek a helyi keresőmotor-optimalizálási (SEO) stratégiákba.

Mi az a helyi SEO?

Bár a helyi SEO nem rendelkezik hivatalos megnevezéssel, mégis számos ügynökség megkísérelte meghatározni, mint egy marketing taktika. A Moz a helyi SEO-t úgy határozza meg, mint a

a keresési láthatóság növelésének folyamatát azoknak a vállalkozásoknak a számára, amelyek személyesen szolgálják közösségeiket. Ezek a helyhez kötött vállalkozások, egy adott körzeten belül egy meghatározott földrajzi területen működnek. 

A RevLocal a helyi keresőmotor optimalizálását

a helyi vállalkozások marketingjének integrált megközelítésének tekinti

míg az eConsultancy taktikának nevezi. Összességében a helyi keresőmotor-optimalizálás különféle technikákat és taktikákat alkalmaz a vállalkozás helyzetének javítására a helyi keresési rangsorban. Helyi rangsorolásra akkor kerül sor, amikor a felhasználó beilleszt egy helyi kulcsszó-kifejezést a keresésébe, vagy a keresőmotor megállapítja a helyet a felhasználó készülékéből.

a kereső számára releváns eredmények nyújtása a jelenlegi helyük alapján

Helyi SEO, keresőoptimalizálás
ubeeon.com

Miért fontos a saját vállalkozásnak a helyi SEO?

Ha már részt vesz egy organikus keresőmotor-optimalizálási stratégiában, akkor kíváncsi lehet, miért kell törődnie a helyi SEO-val. Valójában, az alkalmazott kulcsszavaktól és taktikáktól függően, valószínűleg már végrehajtja a helyi SEO tervet, anélkül, hogy tudna róla.

Egyszerűen fogalmazva: a helyi SEO növeli az online láthatóságot az érdeklődőknek (más néven, a jövőbeli ügyfeleknek!) Tudta, hogy a helyi ügyfelek 64% a keresőmotorokat használja a fő eszközként a helyi vállalkozás megtalálására? És a keresők 50% látogat a vállalkozásokba a helyi keresést követő 24 órán belül.

Még mindig nem győztem meg? Akkor nézze meg ezeket a helyi keresési statisztikákat

Próbálja ki ezeket a helyi SEO taktikákat

A helyi SEO stratégia kialakításához használja a következő lépéseket.

Regisztráljon a Google Cégem oldalon

A Google a keresőmotorok piaci részesedésének mintegy 74,54% -át birtokolja, így világszerte a legnépszerűbb keresőmotor. Ezt szem előtt tartva elengedhetetlen, hogy igényelje és optimalizálja az ingyenes Google Cégem adatait. Ez az adat akkor jelenik meg, amikor a felhasználó a vállalat nevére, helyére, adataira vagy releváns helyi kulcsszavaira keres a Google-on. Ezek az adatok a Google Térkép alkalmazásban is megjelennek.

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az ingyenes térképbejegyzésből és a Google-fiókból, adjon meg minél több információt vállalkozásáról. A felhasználóknak legalább tudniuk kell a vállalkozása nevét, címét és telefonszámát. A Google Cégem lehetővé teszi, hogy olyan fontos üzleti adatokat is tartalmazzon, mint például:

Fordítsa az ügyfelek véleményét a saját javára

Tudta, hogy a helyi fogyasztók 88% bízik az online véleményekben és a személyes ajánlásokban? Ezt szem előtt tartva könnyű belátni, hogy az online áttekintések miként válnak sikeres helyi keresőmotor-optimalizálási stratégiává.

Mivel a helyi SEO taktika javítja a láthatóságot a keresőmotorokban és a térképbejegyzésekben, azt szeretné, hogy a lehető leggyorsabban előre lépjen a listán. Nem szeretne a keresési rangsor csúcsán állni, és rossz első benyomást kelteni, ugye? Tekintettel arra, hogy a csillagbesorolás a legfontosabb tényező, amelyet a fogyasztók egy vállalkozás megítélésére használnak, alapvető fontosságú, hogy autentikus vásárlói pozitív véleményeket hozzanak létre.

Most, véleménye nem csak a Google-ra korlátozódik. Mivel a keresőmotor algoritmusai a keresési eredményben is tartalmaznak listázási és könyvtári weboldalakat, arra is törekednie kell, hogy ezeken a webhelyeken is láthatóak legyenek az ügyfelek véleménye. A vállalkozások gyakran arra koncentrálnak, hogy véleményeket szerezzenek olyan népszerű webhelyeken, mint például a Yelp és a Facebook. Vannak azonban olyan egyéb rést jelentő webhelyek is, amelyeket vállalkozása kihasználhat. Fontolja meg az ügyfelek felkérését, hogy hagyjanak véleményt a Google-on vagy facebookon stb.

Honosított webhelytartalom

Végül a helyi keresőmotorok optimalizálásának egyik fő taktikája a honosított webhelytartalom létrehozása az Ön webhelyén. Ennek több módja is van.Először ellenőrizze, hogy nevét, telefonszámát és címét könnyen megtalálja-e a webhelyén. A legtöbb vállalkozás ezeket az információkat tartalmazza a weboldal fejlécében és / vagy láblécében, valamint a Kapcsolat oldalon.

Ezután létrehozhat webhely- és blogtartalmat, amely a helyi kulcsszavakra összpontosít.

Figyelem: a kulcsszóhalmozás nem megengedett!

Sok szakember, aki először indít el egy helyi SEO stratégiát, azt a hibát követi el, hogy túl sok kulcsszót tölt be az oldalaiba, a blogbejegyzéseibe és az online adataiba. A keresőmotorok ezt a gyakorlatot spamnek tekintik, és hajlamosak arra, hogy ezt a technikát lebontják a tartalmakról és az adatokról. Ehelyett természetesen használja a kulcsszavakat a tartalomba. A legjobb eredmény elérése érdekében ne felejtse el hozzáadni őket az oldal címéhez, a címsorokhoz, a meta leírásokhoz és a kép alt tagjaihoz sem.

Indítsa el a Helyi SEO stratégiáját

Most, hogy megértette, miért használják a helyi SEO-t különböző méretű vállalkozások az egész világon, ideje megtervezni és végrehajtani stratégiáját! Kezdje a tippjeinkkel, és továbbra is ellenőrizze a helyi keresési rangsort.

Megosztás:

Keresés
Friss bejegyzések: